ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Experts360°

Η ομάδα της experts 360°, με τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό και καταρτισμένο προσωπικό, αναλύει τις ανάγκες σας και δημιουργεί περιεχόμενο 360° σύμφωνα με αυτές.

Things we DO!
Interactive virtual tour 360°

Δημιουργούμε διαδραστικές εικονικές περιήγησεις (virtual tours 360°) που μπορούν να ενσωματώσουν πλήθος πληροφοριακών στοιχείων και εικόνων.

Google Street View

Προσθέτουμε φωτογραφίες 360° της επιχείρηση σας στην πιο δημοφιλή μηχανή αναζήτησης στον κόσμο.

Drone 360°

Yπηρεσίες εναέριας βιντεοσκόπησης, φωτογράφισης, επιθεώρησης και συλλογής δεδομένων από πιστοποιημένους χειριστές.

Live streaming
Παρουσίαση σε πραγματικό χρόνο των υπό συλλογή δεδομένων με διαδραστική δυνατότητα.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σε επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό και δραστηριοποιούνται σε κλάδους όπως:

Ξενοδοχεία & Kαταλύματα

Καταστήματα λιανικού εμπορίου

Eταιρίες διαχείρισης ακινήτων & Ασφαλιστικές εταιρίες

Σχολικές & Αθλητικές εγκαταστάσεις

Ενοικίασης σκαφών αναψυχής

Το αντικείμενο των υπηρεσιών μας έχει βρει ήδη ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε διάφορες κατηγορίες όπως:

Την προβολή – παρουσίαση επαγγελματικών χώρων ώστε ο εκάστοτε χρήστης να έχει την δυνατότητα να ‘’περιηγηθεί’’ μέσα στο χώρο και να τον εξερευνήσει ακριβώς σαν να ήταν εκεί από κάθε πιθανή γωνία. Επιπλέον με την βοήθεια ενεργών πλήκτρων δίνουμε τη δυνατότητα να δει αναδυόμενες στατικές φωτογραφίες και videos με αποτέλεσμα ένα διαδραστικό μοντέλο στο οποίο μπορεί από οπουδήποτε να περιηγηθεί απλά και γρήγορα από υπολογιστή, κινητό και tablet.
Στην εκτίμηση κτηρίων και εγκαταστάσεων η οποία μπορεί να αφορά την αξία τους ,των μέσων προστασίας που τα αφορούν και το κόστος που απαιτείται για την αποκατάσταση τυχόν ζημιών τους. Πεποίθηση μας είναι ότι νέες τεχνολογίες και καινοτόμες ιδέες μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά πλεονεκτήματα στην εκτίμηση κινδύνων και καταγραφή ζημιών.
Όσον αφορά την εκτίμηση μέτρων ασφαλείας και αποκαταστάσεως ζημιών συνεργαζόμαστε με καινοτόμους εκπροσώπους της ασφαλιστικής αγοράς αλλά και με κάποιες από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας.
Κάθε project μπορεί να ενσωματωθεί σε ιστότοπο ή στα social media ενώ παράλληλα η experts360° μπορεί να αναλάβει την φιλοξενία του. Στην πολιτική τιμολόγησής μας βασικό συστατικό είναι η ευελιξία , ώστε να γίνονται εφικτές απεικονίσεις τόσο μεγάλων σε διάσταση και πολυπλοκότητα χώρων όσο και μικρότερων με αποτέλεσμα να είναι προσιτό για όλους.

Custom Solutions

Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάτι ξεχωριστό, κάτι custom, κάτι στα μέτρα σας, είμαστε ανοιχτοί να σας ακούσουμε και να δημιουργήσουμε αυτό που έχετε κατα νου.

Experts360-

17 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Οδός: 25ης Μαρτίου 15 Ροδόπολη Τηλέφωνο: +30 6974879829
Email: info@experts360.gr