ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Experts360°

Η ομάδα της experts 360°, με τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό και καταρτισμένο προσωπικό, αναλύει τις ανάγκες σας και δημιουργεί περιεχόμενο 360° σύμφωνα με αυτές.


INTERACTIVE VIRTUAL TOURS 360°

Ενα virtual tour 360° εικονική περιήγηση) αποτελείτε από ένα σύνολο πανοραμικών φωτογραφιών ενός χώρου οι οποίες “συνδέονται” με τρόπο τέτοιο ώστε έχουμε μια οπτική όπως αυτή που θα είχαμε εάν βρισκόμασταν εκεί. 

DRONE 360°

Οι αεροφωτογραφίες με Drone 360° είναι ένας φανταστικός τρόπος για να αναδείξετε την επιχείρησή σας από ψηλά και να λειτουργήσει τέλεια ως εισαγωγική προβολή στην εικονική σας περιήγηση.

GOOGLE STREET VIEW 360°

Προσελκύστε νέους πελάτες με τις Εικονικές περιηγήσεις virtual tour 360°. Το Street View είναι μια πλήρης εικονική περιήγηση (virtual tour 360°) στην επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας την πιο δημοφιλή μηχανή αναζήτησης στον κόσμο.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σε επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό και δραστηριοποιούνται σε κλάδους όπως:

Ξενοδοχεία & Kαταλύματα

Καταστήματα λιανικού εμπορίου

Eταιρίες διαχείρισης ακινήτων & Ασφαλιστικές εταιρίες

Σχολικές & Αθλητικές εγκαταστάσεις

Ενοικίασης σκαφών αναψυχής

Το αντικείμενο των υπηρεσιών μας έχει βρει ήδη ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε διάφορες κατηγορίες όπως:

Την προβολή – παρουσίαση επαγγελματικών χώρων ώστε ο εκάστοτε χρήστης να έχει την δυνατότητα να ‘’περιηγηθεί’’ μέσα στο χώρο και να τον εξερευνήσει ακριβώς σαν να ήταν εκεί από κάθε πιθανή γωνία. Επιπλέον με την βοήθεια ενεργών πλήκτρων δίνουμε τη δυνατότητα να δει αναδυόμενες στατικές φωτογραφίες και videos με αποτέλεσμα ένα διαδραστικό μοντέλο στο οποίο μπορεί από οπουδήποτε να περιηγηθεί απλά και γρήγορα από υπολογιστή, κινητό και tablet.
Στην εκτίμηση κτηρίων και εγκαταστάσεων η οποία μπορεί να αφορά την αξία τους ,των μέσων προστασίας που τα αφορούν και το κόστος που απαιτείται για την αποκατάσταση τυχόν ζημιών τους. Πεποίθηση μας είναι ότι νέες τεχνολογίες και καινοτόμες ιδέες μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά πλεονεκτήματα στην εκτίμηση κινδύνων και καταγραφή ζημιών.
Όσον αφορά την εκτίμηση μέτρων ασφαλείας και αποκαταστάσεως ζημιών συνεργαζόμαστε με καινοτόμους εκπροσώπους της ασφαλιστικής αγοράς αλλά και με κάποιες από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας.
Κάθε project μπορεί να ενσωματωθεί σε ιστότοπο ή στα social media ενώ παράλληλα η experts360° μπορεί να αναλάβει την φιλοξενία του. Στην πολιτική τιμολόγησής μας βασικό συστατικό είναι η ευελιξία , ώστε να γίνονται εφικτές απεικονίσεις τόσο μεγάλων σε διάσταση και πολυπλοκότητα χώρων όσο και μικρότερων με αποτέλεσμα να είναι προσιτό για όλους.

Custom Solutions

Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάτι ξεχωριστό, κάτι custom, κάτι στα μέτρα σας, είμαστε ανοιχτοί να σας ακούσουμε και να δημιουργήσουμε αυτό που έχετε κατα νου.

Experts360-
17 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
experts360°

Οδός: 25ης Μαρτίου 15 Ροδόπολη
Τηλέφωνο: +30 2106211571
Email: info@experts360.gr

Drone
Interactive vitrual tours 360°
Google Street View 
Live streaming
Follow us