Γιατί έχουν γίνει δημοφιλή οι εικονικές περιηγήσεις virtual tours 360°;

Τα virtual tours 360° αποκτούν μεγαλύτερη φήμη με τον καιρό, βασικοί λόγοι είναι κάποιοι από τους παρακάτω:

  • Δίνει στους χρήστες μια διαδραστική εμπειρία στην οποία μπορούν να αλληλεπιδρούν μέσα σε αυτή καθώς περιστρέφουν τις εικόνες, μεγεθύνουν ιδιαίτερα σημεία ή επιλέγοντας ενεργά κουμπιά (πληροφορίες, βίντεο, αεροφωτογραφίες). Επίσης με τη φαντασία του ο κάθε χρήστης “ζωντανεύει” την περιήγηση καθιστώντας την έτσι πιο ελκυστική.
  • Η επιχείρηση ή ο ιδιώτης για του οποίου το λογαριασμό δημιουργείτε ένα virtual tour 360° έχει τη δυνατότα να περιορίζει τη μεγάνθυση σε κάποια σημεία και να δώσει έμφαση σε κάποια άλλα.

  • Η φιλοξενία μιας εικονικής περιήγησης δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς μπορεί να γίνει στον ιστότοπο του κάθε πελάτη ή στον server των δημιουργών των virtual tours.
  • Για την προβολή των εικονικών περιηγήσεων δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός ή ειδικά προγράμματα, μπορεί να προβληθεί ακόμα και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.
  • Το κόστος για την δημιουργία μιας εικονικής περιήγησης δεν είναι μεγάλο και διαμορφώνεται ανάλογα με το τι αυτή θα συμπεριλαμβάνει. Για παράδειγμα μπορεί να δημιουργηθεί αρχικά ενός απλό virtual tour το οποίο στη συνέχεια θα εμπλουτίζεται μοιράζοντας έτσι το συνολικό κόστος.
  • Μια εικονική περιήγηση προκαλεί τους υποψήφιους πελάτες να παραμείνουν περισσότερο χρόνο στον ιστότοπο μιας επιχείρησης.
  • Βοηθάει τους πελάτες να επιλέξουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που παρέχει μια επιχείρηση καθώς μέσα από μια εικονική περιήγηση αισθάνονται πιο οικία, για παράδειγμα καθώς περιεργάζονται ένα χώρο αποφασίζουν χωρίς μεγάλο δισταγμό να το επισκεφθούν.
Experts360-

17 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Οδός: 25ης Μαρτίου 15 Ροδόπολη Τηλέφωνο: +30 6974879829
Email: info@experts360.gr